Täyden palvelun kumppani

Suomen oloihin suunniteltu, pitkäaikainen ratkaisu

ST-TELAKKA

Kantavuus 400 kg
Pituus 4,2 m
Paino 45 kg
Materiaali Kuumasinkitty teräs
Sivurullat (säädettävät) 2 kpl, materiaali: muovi
Kölirullat 3 kpl, materiaali: kumipäällyste
Hinta 530,00 €

JATKOTELA

Pituus 2,1 m
Paino 15 kg
Materiaali Merialumiini
Sivurullat 2 kpl, materiaali: muovi
Kölirullat 2 kpl, materiaali: kumipäällyste
Hinta 280,00 €

TALVITELA

Talvitela 2 kpl
Hinta 170,00 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Toimitus sisältää tuotteen kokoamisohjeet.

Rantapalvelut
Kirkkokatu 58 as. 7, 70110 KUOPIO

Tavoitat meidät puhelimitse parhaiten klo 14–20 arkipäivisin. Muina aikoina, mikäli emme pääse vastaamaan puheluusi, soitamme sinulle takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Seppo Savolainen
p. 040 503 2322
savolse1@gmail.com

Tommi Savolainen
p. 044 275 3053

Toimitusehdot

Toimitusajat

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-2 viikkoa.Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Jos sinulla on erityistoiveita toimitusajan suhteen, ilmoitathan niistä tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat

Mikäli toimitus tulee meidän rahtisopimuksellamme toimitetaan tuotteet lähimpään Postin terminaaliinjos sinulla on oma rahtisopimus, voit ilmoittaa kuljetusyrityksen ja sopimusnumerosi tilauksen hyväksymisen yhteydessä.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Paketti voi vaurioitua kuljetuksen aikana. Siksi on hyvä pakettia vastaanotettaessa tarkistaa sen kunto. Mikäli tilatut tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tulee asiasta heti tehdä ilmoitus sähköpostitse tai puhelimitse. Tämän jälkeen voidaan sopia korvaavan tuotteen toimittamisesta.

Tilauksen peruutus ja palautus

Jos haluat perua tekemäsi tilauksen, ota aina yhteyttä. Jo toimitetun tuotteen palautusoikeus on 14 päivää tuotteen vastaanottamisesta. Tavara on palautettava myyjän osoittamalla tavalla kohtuullisen ajan kuluessa siitä, kun teit peruuttamisilmoituksen. Tuotteen täyden hinnan palautus edellyttää, että tuote on samassa kunnossa kuin varastoltamme lähtiessään. Mikäli tuotteen palautuksen syy on yrityksestämme riippumaton, on ostaja velvollinen hoitamaan palautuksesta aiheutuvat mahdolliset kustannukset.

Reklamaatiot, takuu- ja virhevastuu

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisesta ja virheen huomaamisesta. Ilmoita mahdollisesta kuljetusvauriosta välittömästi, sekä pyydä kuljettajalta kuittaus lähetteeseen. ST-tuotteiden takuu koskee valmistusvirheitä eli mikäli tuotetta käytetään muuhun kuin mihin se on tarkoitettu tai muulla kuin sille tarkoitetulla tavalla, takuu raukeaa. Lisäksi takuu ei koske normaalista kulutuksesta aiheutuneita kuluvien osien vaurioita. ST-telakoissa käytettävien käsivinssien takuu on valmistajan myöntämä 1 vuosi. Muiden tuotteiden takuun myöntää niiden valmistaja.

Tilauksen sitovuus

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakas sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen ja muiden ilmoitusviestien vastaanottamiseksi. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Rantapalvelu Oy on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen. Asiakkaalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse, ennen tilauksen toimitusta, peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun tilaajalle on toimitettu osa tilauksesta tai koko tilaus tai ilmoitus siitä, että tilaus on luovutettu kuljetusliikkeelle kuljetettavaksi.

Hinnat

Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Rantapalvelun hinnastossa. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR). Rantapalvelut pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Tilaukseen lisätään mahdolliset käsittely- ja/tai toimituskulut.

Toimitus

Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, Toimitukset tapahtuvat pääsääntöisesti kuljetusliike Postin välityksellä, ellei muuta erikseen sovita.

Maksuehdot

Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

Laskutus. Tilaus maksetaan postitse tai sähköpostitse lähetetyllä laskulla. Laskun maksuehtona on 14 pv netto. Pidätämme oikeuden tarkistaa laskutettavan tahon luottokelpoisuus.